Kranarbejde, maskintransport, glassug mm.

Vores mål er tilfredse kunder - vi kører langt for din skyld

Effektiv og sikker krankørsel

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på telefon: 20 23 58 02

Vognmand med speciale i kranbetjening

Hos Poul Erik Jeppesen og Søn / Roslev Kranbetjening A/S er vi en professionel vognmand, der har mange års erfaring som vognmandsforretning. Vi servicerer alle typer kunder i Skive, Struer, Holstebro og generelt i hele landet. Siden 1964 har vi stået for vognmandskørsel til et væld af forskelligartede opgaver.

Vores målsætning er at være et kvalitetsbevidst vognmandsfirma, der leverer ydelser til vores kunders store tilfredsstillelse – og så endda til konkurrencedygtige priser. Har du en opgave til os, hører vi gerne fra dig og kommer med et uforpligtende tilbud. Hvad enten det er kørsel af gods eller kranbetjening. Vi udfører typisk følgende opgaver:

Professionel vognmandsforretning med fokus på dine behov

Har du brug for en professionel og kompetent vognmandsforretning, der altid overholder aftalte betingelser og leveringstider, er vi den rette vognmand for dig. Vi sætter en ære i at hjælpe den enkelte kunde, hvor vi imødekommer dine behov.
Vores priser er konkurrencedygtige og fornuftige, og vi sørger altid for at finde en så billig pris som muligt til den enkelte kunde. Vi er utroligt fleksible og indordner os gerne efter din tidsplan, så du får den ønskede service til den rette tid og pris.

Få et godt tilbud på vognmandskørsel

Som vognmandsforretning kan vi hjælpe dig med alle ovenstående ydelser, når det passer dig. Kontakt vores vognmand for tilbud og nærmere aftale på telefon: 20 23 58 02, eller skriv til os på mail: info@pejeppesen-son.dk, så vender vi straks tilbage.

Sådan finder du os

Få et godt tilbud på en opgave - gratis  og uforpligtende


20 23 58 02
Dynamic-it leverandør af webshop