​Glassug sparer både tid og kræfter

Skal du have løftet tunge vinduer eller plader op i højderne? Så kan du med fordel kontakte Poul Erik Jeppesen og Søn / Roslev Kranbetjening A/S for at få udført glassug. Dette er en fordelagtig metode ved mange forskellige opgaver. Vi står primært til rådighed hos kunder i Skive, Struer, Holstebro og omegn, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Glassug betegner den metode, hvor en suger er monteret på en kran, hvilket er anvendeligt ved forskellige opgaver. Denne kan løfte op til 600 kg, og er derfor ideel ved opgaver med tunge vinduer eller plader, som skal op i højderne.

Bestil glassug hos os og vær sikker på fejlfri levering ved din næste opgave

Hvis du mangler hjælp til at få løftet tunge elementer op i højderne, så kan du med fordel lade os være din næste samarbejdspartner.
Vi står klar til at varetage både simple og mere komplicerede opgaver, som vi løser efter bedste evne.​

Du kan regne med, at vi kommer til tiden, og at vi afleverer et tilfredsstillende resultatet til den aftalte pris. Vi arbejder udelukkende med produkter og maskiner fra anerkendte mærker, hvilket er din sikkerhed for, at resultaterne er af høj kvalitet.

Glassug og vacuum

Kran med glassug

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores ydelser, priser eller noget tredje, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os

Du kan ringe på telefon: 20 23 58 02 eller skrive en mail til: info@pejeppesen-son.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med mere information om glassug.​
Dynamic-it leverandør af webshop