​✓ Eksisteret siden 1964           ✓ Altid kunden i fokus           ✓ Fleksibel og kvalitetsbevidst

​Maskintransport tilbydes af professionelt firma

Har du brug for hjælp til maskinflytning? Så står vi hos Poul Erik Jeppesen og Søn / Roslev Kranbetjening A/S klar med professionel hjælp. Vi har mange års erfaring inden for maskintransport, og er derfor i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vores kunder kommer primært fra Skive, Struer og Holstebro, men vi servicerer også gerne kunder uden for disse områder.

Vi er et professionelt firma, som varetager enhver opgave inden for maskinbaksning og maskintransport. Hvis fabrikkens maskiner f.eks. skal flyttes, kan vi tilbyde professionel hjælp. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at kontakte os for kompetent hjælp.

VI HAR BREDE KOMPETENCER INDEN FOR MASKINTRANSPORT

Hvis du har nogle maskiner, som skal flyttes, så kan du trygt lade os være din samarbejdspartner. Vi har stor erfaring med maskintransport, og derfor ved vi, hvordan opgaven håndteres bedst muligt. Vi passer naturligvis godt på dine maskiner under transporten.​

Vi er et fleksibelt firma, som hjælper dig, lige når du har brug for det. Vi flytter de pågældende maskiner nøjagtigt til det sted, som du ønsker, så du blot skal stå for at montere dem igen. Vi overholder alle vores aftaler, og sikrer en høj kvalitet hele vejen rundt til en billig pris.

Kontakt os i dag for flere oplysninger

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af maskintransport, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi garanterer et godt samarbejde og fornuftige priser.

Du kan kontakte os på telefon: 20 23 58 02 eller på mail: info@pejeppesen-son.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner i anmeldelser fra Facebook

Vi udfører alle former for vognmandskørsel

Vi er et mindre vognmandsfirma, der blev etableret i 1964 af den nuværende ejers far Poul Erik Jeppesen.

I 1997 overtog sønnen Ib Jeppesen de resterende 50% af virksomheden.

Lad os stå for din næste opgave.

Kontaktoplysninger​

Poul Erik Jeppesen og Søn / Roslev Kranbetjening A/S

CVR: 35533850

Marienlystvej 41

​7800 Skive

​Mobil: 20 23 58 02

Email: info@pejeppesen-son.dk